Sivu 1/1

Pelletin imusiirto

Lähetetty: 23.05.2019 20:57:08
Kirjoittaja pellettilämmittäjä
Tämän kesän aikana on tarkoitus, tai ainakin vakaa aikomus saada pellettisiilo imusiirtoinen lopullisesti valmiiksi ja toimintaan.
Siilo on muodoltaan muuten tasapohjainen mutta yhdellä sivulla on kallistus. Pohjalla on kaksi imusondia. Pannuhuoneessa on sitten imuri ja välisäiliö johon pellettien on tarkoitus siirtyä automaattisesti sitä mukaa kun pelletit kuluvat, tuohon hommaan asennetaan tasoanturi käynnistämään imu. Tavarat olen tilannut Saksasta. Itse siilo on tarkoitus täyttää itsetehdyllä puhalluslaitteistolla.

Re: Pelletin imusiirto

Lähetetty: 09.08.2019 23:27:53
Kirjoittaja EKo_pelle
pellettilämmittäjä kirjoitti:
23.05.2019 20:57:08
Itse siilo on tarkoitus täyttää itsetehdyllä puhalluslaitteistolla.
Kerro toki lisää. Minkälaisella laitteistolla?

Re: Pelletin imusiirto

Lähetetty: 11.08.2019 12:10:28
Kirjoittaja pellettilämmittäjä
Vähän tämän videon tyyliin, mutta tietysti tarkoitus on tehdä viimeistellymmät ja paremmat laitteet :) ht[url]tps://www.youtube.com/watch?v=pCz0GWovNe8[/url] Tarkoitus on vielä parantaa systeemiä siten että teen isomman siilon vanerista joka tulee pakettiautoon sisälle ja on sellainen että sen voi sinne trukilla nostaa, tarkoitus on että tuohon pakuun sisälle tulevaan siiloon saa laitettua noin tonnin verran pellettiä ja sitten tuossa siilossa on sellainen tyhjennysputki jonka avaamalla pelletit valuvat suoraan tuohon suppiloon josta puhallin sitten puhaltaa ne pääsiiloon.
Näin kaikessa yksinkertaisuudessaan, kerron lisää tarkemmin heti kun ehdin paremmin projektin kimppuun.